Uz našu pomoć pronađi novu karijeru


Relevantna znanja iz prakse

Naši predavači su ljudi iz prakse, a naši programi bazirani na relevantnom iskustvu iz industrije. Ne bavimo se besmislenom teorijom, već polaznike učimo ono što će im sutra trebati na poslu.

Osobni pristup

Radimo s grupama do 20 polaznika kako bismo se mogli kvalitetno posvetiti svakom od njih. Naši predavači su uvijek dostupni za pomoć jer naš je cilj da od tebe uspješno napravimo programera početnika.

Online nastava

Program se realizira 100% online u obliku video predavanja. Na taj način ti želimo oduzeti najmanje vremena i pritom omogućiti da učiš samostalno iz svog doma.

Pomoć pri pronalasku posla

Po završetku programa, najboljim polaznicima ćemo pomoći pri pronalasku posla. Iza nas stoji mreža jakih softverskih tvrtki i naš tim će se potruditi da tvoj CV završi kod nekih od njih. Na tebi je samo da se potrudiš i osvojiš ih na razgovoru za posao.

Uz potporu lokalnih IT tvrtki

Naša edukacija realizira se u suradnji s lokalnim IT tvrtkama s kojima zajedno kreiramo programe koji su aktualni i u skladu s potrebama tržišta.

Iskustva polaznika

“Za pohađanje Brainlab Academy programa odlučio sam se jer sam zapeo u tzv. “tutorial hellu”, a program akademije mi je omogućio da u kratkom vremenu steknem znanja za koja bi samostalnim tempom trebalo puno više vremena.”

Frane

“Još u srednjoj školi sam se zaljubio u dizajn i izradu web stranica te sam želio graditi karijeru u tom smjeru, ali s obzirom da sam odustao od fakulteta, mislio sam kako to više nije moguće. Pohađanje Brainlab Academy programa mi je vratilo tu vjeru te smatram da mi je to najbolja investicija koju sam si priuštio.”

Sandro

“Brainlab je nešto najbolje što sam od školovanja prošao. Način rada predavača, kao i njihova predanost grupi i pojedincu mi je omogućila da lakše usvojim nove vještine i nova znanja koja nudi svijet programiranja”

Boris

“Živimo u vremenima kada pomalo informatička pismenost postaje pa skoro i ekvivalentna osnovnoj pismenosti. Javascript i React su alati s kojima se može mnogo toga. Polazišna su točka za napredovanje u brojnim domenama nudeći tako široku perspektivu za daljnje usavršavanje. Kad sam tijekom ovog tečaja zaronio u svijet programiranja tek sam tada shvatio koliko zapravo tu ima opcija i prilika. S ovim tečajem smo zagrebali površinu tog svijeta i samim završetkom tečaja predavači su nam dali taj bitni početni zalet kako bismo mogli dalje nastaviti, odlučiti i specijalizirati se u pojedinim domenama te na taj način biti dio tog svijeta. Prva liga!”

Leonardo

“Upisao sam program jer sam htio uskočiti u svijet koji mi već jako dugo plijeni pažnju i interes. Nisam imao neko predznanje vrijedno spomena prije tečaja, a tokom tečaja puno sam naučio u relativno kratkom roku, te mi je tečaj dao dodatnu motivaciju da nastavim učiti i usavršavati se. Dostupnost snimki predavanja mi mnogo olakšava nadoknađivanje propuštenog kao i daljnje učenje, a o samim predavačima bi mogao danima pisati hvalospjeve. Jako sam impresioniran i zadovoljan njihovim pristupom i trudom te im želim zahvaliti na jako pozitivnom utjecaju na moju motivaciju i interes za web devom. Želio bih zahvaliti i svima u režiji jer je cijeli program super osmišljen i vođen.”

Petar

“Upisao sam Brainlab Academy program jer sam vidio najveću šansu za stjecanje znanja koja će mi pomoći u zapošljavanju. Predavači i koordinatorica su bili odlični. Najveća prednost ovog programa su sigurno predavači koji su iskusni programeri. Moje iskustvo je vrlo pozitivno i vrlo sam zadovoljan sa svime. Preporučam svakome ko želi promijeniti karijeru kao ja da upišu ovaj program!”

Tino

“Prije pohađanja Brainlab Academy progama učio sam front-end development iz raznih online izvora (Udemy, YouTube, etc…). Želio sam upoznati nove ljude iz IT industrije i biti dio jedne “domaće” IT zajednice što se na akademiji i pokazalo sukladno mojim očekivanjima. Moje iskustvo je bilo jako pozitivno, kolege i profesori su bili veoma susretljivi i uvijek na raspolaganju za sva pitanja.”

Ivan

Naši partneri

Jesi li spreman učiniti nešto za sebe?

Postani programer u samo 5 mjeseci i osiguraj sebi
mjesto u industriji budućnosti.

Prijave za novu generaciju polaznika su otvorene do 15.10.2023.

1.950 EUR

PDV uključen

  • HTML i CSS
  • JavaScript i DOM
  • React i TypeScript