Uz našu pomoć pronađi novu karijeru


Relevantna znanja iz prakse

Naši predavači su ljudi iz prakse, a naši programi bazirani na relevantnom iskustvu iz industrije. Ne bavimo se besmislenom teorijom, već polaznike učimo ono što će im sutra trebati na poslu.

Osobni pristup

Radimo s grupama do 20 polaznika kako bismo se mogli kvalitetno posvetiti svakom od njih. Naši predavači su uvijek dostupni za pomoć jer naš je cilj da od tebe uspješno napravimo programera početnika.

Hibridna nastava

Program se realizira uz kombinaciju predavanja u učionici na splitskom PMF-u i predavanja putem video poziva. Na taj način ti želimo oduzeti najmanje vremena i pritom omogućiti da učiš samostalno iz svog doma.

Pomoć pri pronalasku posla

Po završetku programa, najboljim polaznicima ćemo pomoći pri pronalasku posla. Iza nas stoji mreža jakih softverskih tvrtki i naš tim će se potruditi da tvoj CV završi kod nekih od njih. Na tebi je samo da se potrudiš i osvojiš ih na razgovoru za posao.

Uz potporu lokalnih IT tvrtki

Naša edukacija realizira se u suradnji s lokalnim IT tvrtkama s kojima zajedno kreiramo programe koji su aktualni i u skladu s potrebama tržišta.

U suradnji s PMF-om

Ponosni smo što naš program edukacije realiziramo s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom u Splitu u čijim se učionicama održava dio predavanja.

Naši partneri

Jesi li spreman učiniti nešto za sebe?

Postani programer u samo 5 mjeseci i osiguraj sebi
mjesto u industriji budućnosti.

Prijave kandidata za program koji počinje u veljači su zatvorene.

13.950 kn

PDV uključen

  • HTML i CSS
  • JavaScript i DOM
  • React i TypeScript