Postani frontend programer
u 20 tjedana

Potražnja za frontend programerima na lokalnom tržištu rada je u konstantnom rastu posljednjih godina. Frontend, odnosno programiranje korisničkog sučelja, jedan je od osnovnih elemenata softverskog razvoja. Ulazak u svijet frontenda može biti težak zbog velike količine dostupnih alata i frameworka (poput React, Angular, VueJS, itd.) kao i same širine područja koje uključuje frontend razvoj.

Zbog toga smo naš program osmislili da na jednostavan i fokusiran način uvede polaznike u svijet programiranja unutar svega 5 mjeseci. Naš program daje polaznicima osnovna znanja tehnologija poput HTML i CSS te programskog jezika JavaScript.

Program je fokusiran i pokriva isključivo razvoj za frontend i to korištenjem React frameworks. Ništa drugo. Zašto? Zato što smatramo da se unutar svega 5 mjeseci ne može pokriti sva širina tehnologije koja je na raspolaganju i zato što polaznicima ne želimo napraviti pomutnju u glavi.

Mi ćemo te odvesti od nula do poznavaoca Reacta i radit ćemo s tobom isključivo i samo to, jer nam je cilj naučiti te jednu tehnologiju dobro, a ne više tehnologija loše.


Raspored tema učenja
kroz 5 mjeseci

1-2 tjedan / Uvod i Git

Upoznavanje, instalacija potrebnih alata, GitHub, korištenje osnovnih Git naredbi, osnovni razvojni koncepti.

3-6 tjedan / HTML i CSS

HTML elementi i atributi, stiliziranje pomoću CSS-a, responzivnost i naming conventions, strukturiranje i splitanje koda, različiti zadaci.

7-12 tjedan / JavaScript i DOM

Osnove JavaScript-a, funkcionalno i objektno-orijentirano programiranje u JavaScriptu, integracija s HTML-om i CSS-om preko DOM-a, primjeri zadataka.

13-20 tjedan / React i TypeScript

Korištenje React biblioteke uz React Router & Hooks, korištenje TypeScript-a, deploy gotovih aplikacija na GitHub pages.

Najčešća pitanja

Odgovori na neka od pitanja koje često imaju kandidati koji se interesiraju za upis našeg programa.

Jesi li spreman učiniti nešto za sebe?

Postani programer u samo 5 mjeseci i osiguraj sebi
mjesto u industriji budućnosti.

Prijave za novu generaciju polaznika su otvorene do 15.10.2023.

1.950 EUR

PDV uključen

  • HTML i CSS
  • JavaScript i DOM
  • React i TypeScript